Hvor meget data vil jeg bruge?

Vores bredbåndspakkesøgning giver dig mulighed for at vælge, hvor meget inkluderende data du har brug for. Rabat ikke ubegrænsede pakker, selvom du leder efter en hel del. Hvis du kun er en ny bruger, der kun bruger Internettet til e-mail og sociale medier, har du sandsynligvis ingen problemer med en 20 GB-pakke; Kontroller, hvad der sker, hvis du overskrider denne kvote. Du kan læse mere hos gobredbaand.dk, og finde flere informationer om bredbånd, data og meget mere.

Film og downloads = Større forbrug af data

Regelmæssige brugere af Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime osv. Tilrådes kraftigt at kondensere pakker på mere end 50 GB mindst og sørge for, at overskydende forbrugsafgifter ikke er automatiske. De fleste husstande foretrækker ubegrænsede pakker, da det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvor meget din forbindelse bruges; selv opdateringer af operativsystemet i disse dage kan beløbe sig til gigabyte, så vi har en tendens til at anbefale ubegrænsede pakker, hvis du er usikker.

Hvad skal jeg ellers bruge?

Der kræves en bredbåndsrouter for at oprette forbindelse til Internettet. Dette leveres ofte af eller fås fra din bredbåndsudbyder, så du skal først vælge en pakke og se, hvad din udbyder kan tilbyde. Din udbyder er sandsynligvis ikke villig til at støtte dig gennem tekniske problemer, hvis du kommer fra din egen router. Hvis du kan få din router fra din udbyder, anbefaler vi dig kraftigt at gøre dette, medmindre du er teknisk dygtig til at installere og styre den selv, herunder håndtere eventuelle problemer, der opstår i fremtiden. Du kan nemt se det store udvalg af Telia internet – Sammenlign priser og abonnementer her!. Din bredbåndsudbyder kan rådgive dig, alt efter hvad du har brug for, både i forholdt til data og tilgængelighed i dit område.

Rul til toppen