Sådan administrerer du penge i første omgang

Håndlangere kan bruge, hvad de vil i starten af året: opsparingskonti, aktier, forsikring, uddannelsesplaner – og normalt bør økonomien ikke forblive i det sorte. Problemet er, at de finansielle forpligtelser er altid stigende, år for år, hvilket betyder er sværere at spare penge, og få ved, hvis du ikke ved, hvordan man forvalter penge i første omgang.

Det er her grundlaget for “LAinction Doctrine” er lagt, og det er den enkleste måde at få styr på udgifter og opsparing. Det fungerer sådan her: giver en “Tilgodehavender Discount”, og gør det ud som om alt kommer tilbage for at få skattemæssigt sikker. Du har et system, der forbinder udgifter med at spare.

Jeg var på ferie… Jeg stod bare op og gjorde efter behov og efterlod de andre. Den “Tilgodehavender Discount” virkelig virker, og i dag, jeg dybest set betaler mig selv den samme sats, at domstolene ville betale mig, skal jeg frivilligt underskrive min egen lønseddel. Og jeg behøvede ikke at blive så fanget i den daglige vanvid at rejse penge, som jeg gjorde i løbet af stigningen i ejendomspriserne.

Så jeg er proaktiv, og nu ved jeg, hvordan man finder de spildte penge, så jeg kan gøre det godt igen. Jeg har lært, at jeg betaler for uformindsket styrke begivenheder i mit samfund; Det er jeg klar over. når jeg betaler, så jeg er nødt til at opretholde det niveau, eller jeg får roped i igen, og igen, og igen.

Det plejede at være, at du slukkede for alt, så åbnede gasmåleren igen, og den følgende måned blev gasregningen faktureret for den samlede måned på tre gange, at mange af de ting, du havde slukket, stadig kørte.

Det har ændret sig, og vi ser venner, på en date, på en restaurant, en film eller i teatret, og vi kan alle forlade for weekenden, uden at regningen gentage nogen af de aktiviteter, vi havde udført, og alle de ting, vi overopladet for, kun for at lukke vores konti inden for 24 timer.

Hvis vi er på udkig efter kumulative besparelser, er det sikkert at sige, at det tager lidt disciplin. Det tager lidt opmærksomhed, og lidt gusto; Men vi overlever det her, hvis vi skrider til handling og finder de penge, vi spilder, og sætter lækagerne i.

At handle er det mærkeligste, hvad vi går glip af lige nu. Budgettering tager lidt tid, og en stor indsats. Du har 30 dage til at kigge over din økonomi. Du vil være sikker på at du bruger inden for, at 30 dage, eller du vil finde dig selv, som vi gjorde, stumper og stykker af fedtet situation, med elregningen.

Læs også: Lån Penge Nu – Ansøg i dag og få pengene med det samme (2021)

Budgettering er typisk, når pengene er tomme for længe. Det er 100% garanteret at sætte en mur op. Skær ikke budgettet, fordi du ikke har en regning. Højre?

Vi budgetterede og sparede rimeligt godt, men du er nødt til at lægge planer og planlægge en tidsramme og derefter handle på det.

Det er faktisk ikke så svært. Du er nødt til at se på de penge, du allerede har flyder ind og ud af dit liv og se, om nogen var bedre steder at lede disse penge. Vi brugte masser af penge på varer, der var helt unødvendige – hvoraf nogle kunne vi have undværet. Du har brug for et budget, der har en balance mod det gode. et budget, der er designet mod fremtiden.

Andre grunde folk blæse 50% eller mere af de penge, de gør:

Udgifter uden budgettering: Dette skal være en af de største undergang af de mennesker, vi er motiveret af. Der er en løsning: Du skal planlægge, og du skal indstille dine indbetalinger, der skal indbygges i dit månedlige budget. Dette lyder måske som en opgave i starten, men du skal bare begynde at gøre det. En måned senere, vil det ikke være så svært at nå denne besparelse mål. Kontanter ser ingen stress, og det svulmer ikke. Så enkelt er det.

Mangel på økonomi. Folk har, hvad de har brug for, så hvad de ønsker kommer på vejen. En anden løsning er at indstille dine behov og ønsker i kategorier og tildele midler til de varer, der ikke er dækket. Hvis du har råd til at indstille en stor ‘cl arrangør i dit køkken, tildele et par dollars, dollars, dollars i regnskaber for hver af de kategorier, du har oprettet. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt det hele kommer sammen.

Det er OK at bare “have pengene”. Hvis du kæmper, og du ikke frygter at indgive konkursbegæring, så foreslår jeg, at du har en lille vittighed; fordi det er dårligt, når hengive sig er dårlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen