Texas Couple tvunget barn til at hoppe på trampolin, indtil hun døde af dehydrering, Politiet Say

Større trampoliner er ikke egnet til børn under seks år, da de har en større hoppe, så rammen er højere. Perfekt til alderen tre til seks, det er sikkert og super-sjov. Omsorgspersonen var også på udkig efter tre andre små børn og var inde kontrol på dem, nedgravet trampolin (testoverblikket.dk) når Leo blev såret. Selv om børn kan udlede fornøjelser fra flere hoppe, ikke tillader mere end ét barn til at hoppe på trampolinen. Når der er flere deltagere på trampolinen, kan de hoppe på hinanden og blive såret. Dette synes temmelig indlysende, men spørg dig selv, hvor ofte, når du hoppe på en trampolin, har du virkelig fokusere på at køre sengen ned i jorden?

Så jeg begyndte at gøre alle mine ryg tricks med mine arme helt ned af mine sider og kaste dem op så hurtigt som jeg kan i min ryg dygtighed. Med hensyn til pre bounces jeg nu klarer sig godt. Jeg læste en artikel, jack Kelly skrev om arm brug under pre bounces. Hvis din træner nogensinde har sagt at “vente” på start, eller “ikke haste”, så er dette en god teknik for dig, fordi det tvinger dig til at gøre det, samtidig med at du mere kraft opad på grund af armen handling. Hvad hvis i stedet for at starte med armene vandret på start, du bogstaveligt talt lander som en pre bounce med dem lige ved siderne. Efter at have spillet med denne teknik besluttede jeg at forsøge at tage det lidt længere. Polstring bruger en unik bungee ledning system, som er let at sætte på og tage ud, hvis nødvendigt.

Nem at installere – Vores 14ft in-ground rektangel trampolin er nem at installere, og kits indeholder alt hvad du behøver. For så vidt angår den prisseddel går, generelt, i jorden trampoliner vil koste mere i form af installation og vedligeholdelse end almindelige trampoliner. Det var et must for os at holde det, da vi startede vores baghave remodel og vi besluttede at gøre vores værftet ikke føler overfyldt ved at sætte vores trampolin i jorden. Når en person køber en trampolin, skal de sætte det sammen. Før du beslutter dig for størrelsen af trampolin, så spørg dig selv, hvor mange mennesker vil være på en trampolin ad gangen.

En havetrampolin kan være en fantastisk måde at brænde overskydende energi af – og masser af forhandlere har billige trampoliner på tilbud lige nu. Vi tilbyder også professionel installation og omfattende garantier, så du er garanteret mange års sikker underholdning. Hvis du bruger en professionel installatør som Sam, kan de hjælpe dig med at vide, hvad dit område får brug for. Josh Kirshenbaum bruger en trampolin til at prøve en slam dunk på Sky Zone’s basketball område. For singler synes det fantastisk, men så besluttede jeg at prøve nogle doubler. Hvis du lander på denne måde, så kan du kaste armene op over hovedet for at få mere højde under flyvningen.

Rul til toppen