Sådan lytter du til lydbøger på din computer

Lytte til lydbøger gennem de små gratis tider på en dag er blevet lettere end nogensinde før, men nu antallet af metoder til at opnå dette kan være lidt overvældende. Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til lydbøger, afhængigt af om du kan lide at læse eller lytte til dem. For dem, der lytter til dem, opvejer fordelene langt dem, der læser dem, fordi lydeffekterne og nuancerne er meget mere livagtige. Det er som om du var lige der i scenen med forfatteren, oplever alt fra historien hele vejen igennem til følelser og følelser af figurerne.

Lydbøger kan også afspilles via din iTunes-konto på din computer eller iPod Touch og iPhone. Det betyder, at du til enhver tid kan bringe hele dit bibliotek med lydbøger ind i dit hjem, uanset hvor du er. En ekstra bonus til at lytte til dine bøger på denne måde er, at du ikke engang behøver at bære rundt på en masse kabler eller hovedtelefoner- bare dine ører. En smartphone er sandsynligvis den nemmeste måde at gøre dette på, hvor mange af de mere populære apps, der er tilgængelige til både iOS og Android, allerede kommer på dine enheder.

Lydbøger kan også tilgås via den gratis web-baserede station, som er et lager for mange populære hørbare downloads. Stationen styres af et simpelt websted, og hver dag har nye historier, der kan streames fra Lydbøger stationer placeret over hele verden. Disse lydbøger kan også afspilles via din iTunes-konto ud over at blive afspillet via stationen.

Librivox har for nylig introduceret en tjeneste kaldet Librivox Premium. Det fungerer på samme måde som den gratis “My Fiction” applikation, der tilbydes af Librivox Audio Network. Du kan vælge, hvilke typer lydbøger du vil lytte til, og derefter synkronisere dine valg med din Librivox-konto. Når dine valg er gemt, kan du afspille dem direkte via din enhed eller downloade dem til en personlig computer. Det kan dog være nødvendigt at oprette en konto hos Librivox, før du kan begynde at bruge denne funktion. Hvis du tidligere har købt lydbøger på hørbare eller butikken, vil du stadig være i stand til at hente dine nuværende titler ved hjælp af de samme metoder.

Den mest populære måde for folk at lytte til lydbøger er gennem deres computere, da de fleste af disse apps er designet til at arbejde med eksisterende computersoftware. Men hvis din enhed i øjeblikket ikke understøtter lydbogsapps, kan du muligvis stadig finde gode bøger at lytte til via din enhed. De mest populære softwareprogrammer til lydoptagelse omfatter kalibre, der understøtter “native” iBooks samt den gratis Librivox-software. Uanset om du har brug for en hørbar bog i din computer eller din Kindle, vil du sandsynligvis være i stand til at finde en til at lytte til via din enhed.

Gratis lydbøger har ændret den måde, folk lytter til deres yndlingsbøger, og de vil kun fortsætte med at vokse i popularitet. Selvom du i øjeblikket ikke bruger en af disse apps, bør du bestemt overveje at prøve dem. Med alle de tilgængelige valg er du forpligtet til at finde et program, som du nyder at lytte til. Derudover kan du lytte til flere forskellige lydbøger på en enhed uden at skulle bekymre dig om, at det virker mod hensigten. Uanset hvilken type lydbog du leder efter, skal du være i stand til at finde det, du har brug for.

Rul til toppen