Tre retningslinjer til at vælge en Blomsterhandler

Nogle gange fortjener du bedst. Når det kommer til dit bryllup, din jubilæum eller anden lejlighed, hvorfor ikke bruge den bedste Blomsterhandler? Hvordan kender du en Blomsterhandler er bedst og ville også være bedst for dig? Jeg anbefaler et simpelt sæt af kriterier til at vurdere Blomsterhandler: kundeservice, fleksibilitet, pålidelighed og produkt. Vælge en Blomsterhandler for en stor begivenhed kan være stressende og det behøver ikke at være. Hvis du bruger de tre trin, som jeg anbefaler, bliver det meget let. Til mit bryllup valgte jeg den bedste Blomsterhandler i Northern Virginia-som tilfældigvis var det bedste valg for mit bryllup.

Kundeservice

Listen over klientel er imponerende. Betyder det Blomsterhandler er rigtige for dig? Et højt prissat sæt af kunder er ikke altid en god indikator for hvordan blomsterhandleren ville behandle dig. I mange virksomheder, når en kunde med en 7 tal indkomst eller en berømthedsstatus kommer til at foretage et køb, er de givet præferencebehandling. Det er forståeligt. Mit spørgsmål er, hvordan er den gennemsnitlige kunde behandles? Når jeg går til en god Blomsterhandler butik, er de altid travlt, men ikke for travlt til at håndtere min virksomhed. Ejeren eller en anden Blomsterhandler vil komme at hilse mig og håndtere min virksomhed. Alle, der beskæftiger sig med kunderne ved blomster. Mit køb er generelt små – et dusin roser, nogle orkideer eller en buket af noget, de anbefales. Trods størrelsen af mit køb behandlet jeg altid godt.

Produkt

De har hvad du ønsker? Hvis ikke vil de foreslå noget, det er rimeligt at dit budget og din smag. Har de forskellige? Hvis en Blomsterhandler kan servicere høj lydstyrke kunder eller de meget rige, betyder ikke, at de kan servicere den gennemsnitlige kunde. På anden side, hvis nogle af de mere prestigefyldte restauranter i området, eller nogle af de lokale berømtheder brug en blomsterhandler, som kan være et godt tegn. Et fire stjernet restaurant vil kun beskæftige sig med de bedste blomsterhandlere i området. Et fire stjernet restaurant havde ikke råd til at blive forsynet af en upålidelig Blomsterhandler som deres restaurant rating og deres virksomhed afhænger udseendet af så meget som det gør på deres mad. Men selvom blomsterhandleren har høj lydstyrke prestigefyldte kunder, betyder ikke, at de er fleksible nok til at give det samme høje niveau af service til de enkelte kunder. En Blomsterhandler butik bør give det samme høje niveau af service til alle sine kunder.

Pålidelighed

Kun én ting er mere ødelæggende end at have blomster leveres til den forkerte bygning eller på den forkerte dag. Der har blomster leveres der er døde, kronblade falder i hånden med kun stænglerne tilbage. Jeg har haft blomster leveres til den forkerte tilstand, forkerte person, en uge sent og blomster leveret, der var klart døde (som de sad natten over i nogle garage i August før de blev leveret en dag for sent). Hvis noget skete der var uheldig, jeg har brug at vide, at de vil prøve og gøre det rigtige. Lejlighedsvis, sket min floral uheld lige ved enten sende blomster eller en refusion. Fejltagelser sker. Hvorfor ikke gå med bedst? Hvis der opstår et problem, det ville være meget sjældne og taget pleje af meget godt. Hvis deres restaurant klienter bruger dem, kender de fejlene er meget sjældne.

Disse tre retningslinjer skal hjælpe dig med at finde en Blomsterhandler for disse særlige lejligheder. Jeg anbefaler en testkørsel. Bestil en buket skal leveres. Hvis de giver dig god kundeservice, har, hvad du ønsker i din prisklasse, og levere det uden et problem, end dem, der er gode tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen