Private Jet Charter: Spotlight på… Cabo San Lucas

Hvor ørkenen møder Stillehavet og Sea of Cortez, ligger Cabo San Lucas. Et dramatisk landskab og strålende farver drapere denne naturlige Eventyrland. Cabo San Lucas har en luft af mystik, der er let at blive trukket ind i. Endnu en rolig fiskerby og længe-siden pirat tilholdssted er nu et eftertragtet rejsemål. Men den lokale respekt for landet har ført sin beskyttelse, og Cabo San Lucas er det kun kystnære feriested i Mexico med et naturreservat indenfor sin bygrænse. Fuld-service marina, undervands natur bevarer og slående Land’s End klippeformationer er kun begyndelsen på de utrolige seværdigheder at udforske. Aktive folk kan prøve deres hånd på forskellige vandsport; snorkel i Sea of Cortez; opleve verdensklasse fiskeri, klatring, Vandring; eller golf på en af mesterskabsbaner.

For dem, der foretrækker en mere afslappet ferie, bare husk, er dette et sted, der værdsætter siestas, og har nogle af de smukkeste strande til afslapning i solen. Uanset om du søger for at opdage en stille strand bugt, lokale butikker eller fantastiske restauranter, vil du altid finde noget at gøre (selv om at noget er at gøre ingenting!)

Hvor præcis er Cabo San Lucas?

Cabo San Lucas ligger på den sydlige spids af halvøen Baja i staten Baja California Sur. Cabo San Lucas er ca 20 miles sydvest for Los Cabos internationale lufthavn.

Gennemsnitstemperatur

Dette tropiske ørken paradis har en gennemsnitstemperatur på 78 året rundt? F, og fra oktober til April, temperatur køler til 60?’ s om natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen